ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Η άψογη παλέτα δεν προσφέρει μόνο σταθερότητα και προστασία. Με τη σωστή συσκευασία αποφεύγετε και τα επιπρόσθετα κόστη. Καθώς οι χρεώσεις μας βασίζονται σε έναν συνδυασμό βάρους και όγκου, οτιδήποτε καταλαμβάνει επιπλέον χώρο ή καθιστά την παλέτα σας μη στοιβάξιμη μπορεί να οδηγήσει σε επιβαρύνσεις.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΨΟΓΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ

1. ΣΤΟΙΒΑΞΤΕ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ

Με τις στήλες διασφαλίζεται μέγιστη ανθεκτικότητα κατά τη στοίβαξη. Αν τα περιεχόμενα είναι σκληρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ‘σύστημα πλινθοδομής’ για αυξημένη σταθερότητα.

2. ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ

Τα δέματα θα πρέπει να χωράνε καλά στην παλέτα, χωρίς να προεξέχουν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε παλέτες με συσκευασμένα δέματα που προεξέχουν, διότι είναι εύκολο να πάθουν ζημιά ή να προκαλέσουν ζημιά σε άλλες αποστολές.

3. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ Η ΕΠΑΝΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ

Όταν η επάνω επιφάνεια είναι επίπεδη, η παλέτα είναι ανθεκτική, συμπαγής και στοιβάξιμη. Ισχύει επιβάρυνση για τις μη στοιβάξιμες παλέτες.

4. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ή ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ

Χρησιμοποιήστε ταινίες δεματοποίησης ή/και περιτυλίξτε τα αντικείμενα πάνω στην παλέτα με εκτατή μεμβράνη ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν από τη θέση τους. Θα πρέπει να περιτυλίξετε μαζί και την ίδια την παλέτα.

Κασάπης Μεταφορική Πάτρα © All Rights Reserved.2024

Created by: GlobalMinds