ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης στη Θεσσαλονίκη σε χώρο 2000m3 καθώς και στην Πάτρα σε χώρο 4000m3 και χωριτικότητας περίπου 3000 πελετοθέσεων, σε έναν υπερσύγχρονο χώρο κατασκευής του 2008, η εταιρεία προσφέρει τόσο υπηρεσίες αποθήκευσης όσο και υπηρεσίες 3PL (3rd part of logostics).

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΗΡΟΥ

Η εταιρεία με έναν σύγχρονο στόλο ιδιότητων και συνεργαζόμενων φορτηγών αυτοκινήτων εξυπηρετεί με τον καλύτερο συνατό τρόπο και γίνεται ο έμπιστος συνεργάτης και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε πελάτες και προμυθευτές.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Το μεταφορικό κομμάτι του φορτίου ελεγχόμενης θερμοκρασίας (Συντήρησης – Ψύξης - Κατάψυξης) συστάθηκε πριν 2 χρόνια ως ένα νέο κομμάτι των δραστηριοτήτων της επιχείρησης με γνώμονα την εξυπηρέτηση του έργου και την διεύρυνση των προσδοκιών μας σε καινούργιες βάσεις πάντα με εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα απέναντι στους συνεργάτες μας και στα προϊόντα τους.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Η καθημερινή απόδοση των αντικαταβολών με τραπεζική κατάθεση φέρνουν και πάλι την εταιρεία στην πρώτη θέση και επιβεβαιώνουν τον επαγγελματισμό και την εμπιστοσύνη που διέπουν την επιχείρηση. Με ένα άκρως πρωτοποριακό σύστημα χωρίς καμία επιπλέον απαίτηση από τον πελάτη.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Awesome Image

Η Δ. ΚΑΣΑΠΗΣ E.E. είναι μια νεοσύστατη εταιρεία δημιουργημένη με βάση τις ανάγκες του μεταφορικού έργου και την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή του στην Βόρεια Ελλάδα.

περισσότερα για την εταιρεία μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διάβασα και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail της Dkasapis
NAIOXI

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας της Dkasapis μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Κασάπης Μεταφορική Πάτρα © All Rights Reserved.2024

Created by: GlobalMinds